هارد اس اس دی سرور اچ پی
هارد اس اس دی سرور اچ پی به چه صورت رید میشود؟ برای سرور از هارد اس اس دی استفاده کنیم یا از هارد HDD؟ چرا ریدبندی در هارد اس اس دی سرور بیسار مهم میباشد؟
بهترین هارد اس اس دی سرور اچ پی
همانطور که گفته شد برند هارد اس اس دی سرور اچ پی مهم نیست بلکه مهم مدت زمان و سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات است. تمامی هارد SSD حداقل 512 و حداکثر 580 مگ بر ثانیه سرعت خواندن و نوشتن دارند. قبل از خرید هارد اس اس دی سرور خود حتماً با مشاوران گروه فنی مهندسی ITHPE در تماس باشید.
رید بندی هارد اس اس دی سرور اچ پی
ریدبندی هارد اس اس دی سرور اچ پی مسئله بیسار مهم و حیاتی است. برای حفظ و نگهداری اطلاعات در سرور HPE حتماً نوع رید بندی هارد را نسبت به خدمات و استفاده خود انجام دهید. منوط به این موضوع نباشد که همه افراد می گویند ریدبندی هارد SSD حتماً رید 5 بهترین گزینه است. عملکرد سرور، خدمات هر شرکت متفاوت است پس در انتخاب ریدبندی هارد SSD سرور HPE خود دقت کنید. اگر در این مورد تخصص خاصی ندارید می توانید از مشاوران گروه فنی مهندسی ITHPE بهره بگیرید.
هارد اس اس دی مخفف (Solid State Disk)، نوعی حافظه است که از سرعت خواندن و نوشتن بیشتری نسبت به هارد دیسکهای دیگر برخوردار است.SSD که با نام «درایو حالت جامد» نیز معادلسازی شده، نوعی درایو برای ذخیرهسازی اطلاعات است که بر پایه حافظه فلش و مشابه با مموری موبایل طراحی شده است. برخلاف حافظه HDD هیچ عضو مکانیکی خاصی ندارند. هارد اس اس دی برخلاف حافظههای HDD برای نوشتن دادهها از مغناطیس استفاده نمیکنند، بلکه دادهها را در میکروچیپها ذخیره میکند. هارد اس اس دی سرور اچ پی با برخورداری از سرعت خواندن و نوشتن به مراتب بالاتر از هارد دیسکها، گزینه بسیار مناسبی برای افزایش سرعت و کارایی کامپیوترهای رومیزی و حتی لپ تاپها هستند. با استفاده از این حافظه، زمان تاخیر به حداقل رسیده و مقدار گرمای تولیدی هم کاهش چشمگیری داشته است. نصب سیستم عامل یا بازی مورد نظر روی حافظه اس اس دی، سرعت لودینگ و اجرای آنها را نیز بالا میبرد. اما نقطه ضعف این نوع هارد در قیمت بالا و کاهش سرعتشان با گذشت زمان است. انتخاب نوع رابط هارد اس اس دی مهمترین بخش خرید آن است. همانطور که پیشتر به آن اشاره شد، هاردهای ۲.۵ اینچی از رابط SATA بهره میبرند که برای اتصال هارد دیسک به سیستم به کار میرود. از طرفی رابط PCI Express bus سرعت بسیار بیشتری را در اختیار شما قرار خواهد داد. هاردهای M.2، بسته به مدل خود، با رابطهای مذکور کار میکنند. بهترین هارد SSD از پشتیبانی پروتکل دیگری به نام NVMe نیز برخوردار هستند. این پروتکل با هدف ارائه سرعت بالا طراحی شدهاند اما قیمت بالاتری دارند. SATA: فناوری Serial ATA حوالی سال 2009 معرفی شد و هنوز هم در بسیاری از اس اس دی ها مورد استفاده قرار میگیرد. سرعت خواندن و نوشتن در این نوع اتصال به حدود 600 مگابایت در ثانیه است. این نوع اتصال در ابتدا برای HDDها طراحی شده بود؛ اما جای خود را تا حدی در میان اس اس دی هم باز کرد. PCLe: پس از اتصال SATA، نوبت به PCLe رسید. در این نوع اتصال، درایو مستقیما به مادربورد متصل میشود و به همین دلیل سرعت آن بسیار بیشتر است. با این حال، قیمت درایوهایی که از این نوع اتصال استفاده میکنند بسیار بیشتر از SATA است. سرعت خواندن و نوشتن در این نوع اتصال به 1 گیگابایت در ثانیه نیز میرسد. M.2: اس اس دی های مبتنی بر اتصال M.2 بیشتر در لپتاپها و رایانههای All-in-One مورد استفاده قرار میگیرند. این SSDها از نظر ابعاد نسبت به سایر نمونههای قبلی کوچکترند؛ اما همان ظرفیت را ارائه میدهند. این نوع SSD هم میتواند دارای اتصال SATA باشد و هم با اتصال PCLe عرضه شده است. NVMe: فناوری NVMe یک فناوری جدید است که مخصوصا برای SSDها و برای رفع مشکلاتی که اتصالات SATA داشتند طراحی شده بود. این نوع اتصال درخواستهای ارسالی به SSD را در بالاترین حد ممکن نگه میدارد و در عین حال، میتواند در خواست چندین هسته پردازشی را همزمان دریافت کند.